Hazırladığınız statik formları hızlıca aktif hale getirmek istediğinizde kullanabileceğiniz birkaç beleş servisi sizler ile paylaşayım. Hatta geleneksel hale getirmeyi planladığım beleşler serisinin ilk post’u olması sebebiyle sadece 3 tane servis paylaşarak bu yazıyı noktalayayım.

FormPost.app

Herhangi bir üyelik ve ücret gerektirmeyen ve herhangi bir form gönderme limiti olmayan bir servis. Hazırladığınız formun actions kısmına size verdiği url’yi kendinize göre düzenleyerek formunuzdan eposta almaya başlayabilirsiniz.

Örnek Url : formpost.app/[email protected]

Daha fazla özelleştirme imkanına sahip bu servisin detaylarına websitesi üzerinden bakabilirsiniz.

FormSubmit.CO

Beleşler serimize güzel başka bir servisle devam ediyoruz. Bu serviste de herhangi bir üyelik bilgisi girmeniz ve ödeme yapmanız gerekmiyor ve yine herhangi bir form gönderme limiti bulunmuyor. Hazırladığınız formun actions kısmına size verdiği url’yi kendinize göre düzenleyerek formunuzdan eposta almaya başlayabilirsiniz.

Örnek Url : formsubmit.co/[email protected]

Otomatik yanıt ekleme,geri dönüş url’si belirleme v.b opsiyonları bulunan bu servisin detaylarına websitesi üzerinden bakabilirsiniz.

StaticForms.xyz

Beleşler serimizin son güzide servisine geldik. Bu serviste üyelik bulunmuyor ancak kullanacağınız accesskeyi alabilmeniz için eposta adresinizi girmenizi istiyor ve accesskeyi bu adrese gönderiyor, mailinize gelen keyi hidden input olarak form template’nize ekliyorsunuz ve action kısmını api.staticforms.xyz/submit olarak güncelliyorsunuz ve ola!

Bu servis te tamamen ücretsiz ve yine herhangi bir form gönderme limiti bulunmuyor. Geri dönüş url’si belirleme gibi opsiyonları bulunan bu servisin detaylarına ve örnek form kodlarına websitesi üzerinden bakabilirsiniz.

leydiyz en centilmın etenşın piliz: Bedava peynir sadece fare kapanında olur bu nedenle sizler için önem arz eden projelerinizde kullanmamanızı tavsiye etmekle beraber, kullanıp kullanmama konusundaki insiyatifi ve sorumluluğu tamamen paşa gönlünüze bırakıyorum.